McAfees beskyttelse mod identitetstyveri
At forstå identitetstyveri er nøglen, når det hanlder om at være på forkant med identitetstyve in spe.  Find ud af mere om, hvordan identitetstyveri fungerer, og hvordan McAfee kan hjælpe dig med at Beskytte, Registrere og Korrigere.
BESKYT
Du er mere end din kreditscore
 
 

Vi overvåger online- og offlineregistre, databaser og internettets sorte markeder for alle slags personligt identificerbare oplysninger – ikke bare dit navn og din fødselsdag. Hvis vi finder noget, der potentielt er svindel, så er du den første, der får besked. 

 

 

Identitetstyveri udvikler sig.
 
 


En gang rodede potentielle tyve gennem dit skrald for at stjæle (og bruge) kreditkort- eller personnumre. Nu er der virtuel hylde efter hylde på de illegale onlinemarkedspladser på internettet og dark web fyldt med stjålne personligt identificerbare oplysninger, som gør svindel så let som at klikke på  “tilføj til indkøbsvogn.”

 

 

Hvordan ender mine personligt identificerbare oplysninger online? 
 
 
 
Masseovertrædelser giver en lagerbeholdning til at fylde disse illegale onlinemarkeder og udsætter potentielt millioner af menneskers personligt identificerbare oplysninger for risici blot fra en enkelt overtrædelse. For megen offentlig deling på sociale medier er en anden kilde til friske personligt identificerbare oplysninger, for disse "købmænd" og potentielle svindlere.
Hvad kan jeg gøre? 
 
 

 

Det er gode nyheder, selvom dine personligt identificerbare oplysninger  i fare på et af disse onlinemarkeder, så betyder det, at du endnu ikke er et offer for svindel. Konstant identitetsovervågning holder øje med disse markeder for de personligt identificerbare oplysninger, du opgiver, så du kan skride til handling for at forhindre svindel, hvis vi finder et match.

 


Værktøjer

OVERVÅGNING AF SOCIAL MEDIER
 

Vi holder øje med misbrug af din profil, dine billeder og opslag på Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter og advarer dig om risici i forhold til dit onlineomdømme, eller hvis du deler dine personlige oplysninger for meget. Vores tekniske team scanner dine sociale medieprofiler og giver dig besked, hvis dine personligt identificerbare oplysninger deles, eller hvis du slår ringeagtende indhold op, som potentielt kan skade dit omdømme.

 

CYBEROVERVÅGNING

 

Kan du huske delen om personligt identificerbare oplysninger (PII)? Vores egen teknologi scanner over 600.000 sorte onlinemarkeder på internettet og på dark web for at søge efter personligt identificerbare oplysninger, som du angiver, og som kan være i fare. Hvis der findes en match, sender cyberovervågning en advarsel til dig, så du hurtigt kan vurdere og reagere i overensstemmelse hermed. En vifte af understøttede personligt identificerbare oplysninger hjælper med at dække næsten alle dele af din identitet:

 

 • mailadresser
 • Personnummer
 • Telefonnumre
 • Kredit-/debetkortnumre
 • Bankkonto og routing-numre
 • Internationale bankkontonumre (IBAN)
 • Kørekortsnummer
 • Pasnummer
 • Forhandler- eller medlemsskabskortnummer
 • Sygesikringsnummer
SPOR
Omfattende online- og offlineregistrering

 
 

Svindel kan sagtens komme snigende. Vi bruger vores ressourcer, så du kan beholde dine.

 

SMART METRICS

 

 

Nogle områder og byer er mere udsatte for identitetstyveri end andre, eller en fysisk forhandler i nærheden dig kunne være kompromiret. Smart Metrics leverer advarsler om de vigtigste statistikker over id-tyverier for dig og din by, så du kan være på forkant med potentielle risici i dit område. 

SPORING AF PERSONNUMMER

 

 

Din CPR-nummer er en af dine vigtigste personlige identificerbare oplysninger, og potentielle tyve kan bruge stjålne personnumre til at optage kviklån, kræve tilbagebetaling af skat osv. Vi giver dig besked, hvis nye aliasser eller adresser linkes til dit personnummer, så du har mulighed for at forhindre mange forskellige former for bedrageri.

 

RAPPORT OVER ADRESSEÆNDRINGER

 

 

Det er ikke svært at ændre din adresse med USPS. Det er smart, når du skal flytte, men det betyder at identitetstyve potentielt kan ændre din adresse, modtage din post og åbne de tilbud om forhåndsgodkendte kreditkort, som du normalt makulerer. Vi giver dig besked, hvis din post omdirigeres, så du kan stoppe svigagtig omdirigering.

KREDITOVERVÅGNING

 

 

En potentiel tyv, der optager lån i dit navn, kan være katastrofalt. Kreditovervågning giver dit besked, hvis der registreres en "hentning" af kreditoplysninger. Dette kan skyldes mange forskellige ting, fra en ny mobiltelefon til nyt kreditkort eller sågar forhåndsgodkendelse af huslån. 

KREDITSCORE1

 

 

Din kreditscore er din livslinje til lån – den kan fastlægge renten på et automatisk lån eller om du få en lav rente på dit huslån. Ved jævnligt at gennemse dit kreditscore holder du dig orienteret, især når du er ved at forberede et større køb

ÅRLIG KREDITRAPPORT1

 

 

De specifikke oplysninger i din kreditrapport kan variere fra kreditbureau til kreditbureau.The specific details in your credit report may vary from credit bureau to credit bureau. Plus- og Premium-medlemmer kan se, hvilke faktorer der påvirker hver score med adgang til årlige kreditrapporter fra 1 eller 3 bureau(er) – udover de gratis rapporter, du allerede har adgang til..

 

Overvågning af domstole og straffeattester1

 

 

En kriminel gerning på din straffeattest er ikke noget, du ønsker, når du skal til at skrive ansøgning til dit næste job. Vi overvåger retslige sagsdokumenter og retshåndhævelsessystemer og giver dig besked, hvis en kriminel gerning rapporteres med din identitet. 

OVERVÅGNING AF LÅN UDEN KREDITTJEK1

  

Kviklån kræver normalt ikke en hentning af kreditoplysninger og udløser normalt ikke kreditovervågning, og derfor er de især attraktive for tyve in spe. Vi giver dig besked, hvis kviklån optages ved brug af din identitet.

 

OVERVÅGNING AF KONTOOVERTAGELSE2

 

 

Selvfølgelig skal dine bankoplysninger også beskyttes. Vi giver dig besked, hvis der foretages mistænkelige ændringer på din bankkonto, som kan indikere, at en svindler forsøger at fratage dig kontrol eller adgang. 

OVERVÅGNING AF ANVENDELSE AF KREDITKORT2

 

 

Sørg for, at ingen anvender din identitet til at få kreditkort! Vi giver dig besked, hvis dine personlige oplysninger anvendes til at ansøge om kreditkort, så du kan bekræfte, om det virkelig er dig eller en svindler.

 

OVERVÅGNING AF SEXFORBRYDERE2

 

 

 

Det er vigtigt at sikre din familie, men det er også vigtigt beskytte dit gode omdømme. Vi giver dig besked, hvis nye sexforbrydere registreres i dit område, og registrere, hvis dine personligt identificerbare oplysninger på nogen måde linkes til sexforbrydere i dit område

BESKYTTELSE AF BØRN (TILFØJELSE)

 


 

Du lærer sikkert allerede dine børn om kredit, og hvordan man bruger den ansvarligt, mange år før de får deres første kreditkort eller studielån. Beskyttelse af børn hjælper dig med at sikre, at deres kredit forbliver uberørt, til tiden er til en kreditvurdering. Vi beskytter med en kombination af cyberovervågning of sporing af personnummer, og giver dig besked, hvis vi finder et match..

 

1. Tilgængelig på Plus- og Premium-niveauer                    2. Tilgængelig på Premium-niveau
RIGTIGT
Concierge og kundeservice døgnet rundt hele året

 
 

Vi er her for at hjælpe dig, hvis tingene ikke går, som de skal, eller hvis du har brug for hjælp til at foretage en vigtig økonomisk beslutning. Tilføj os bare til dine foretrukne. Vi vil gerne snakke med dig.
 

Mistet tegnebog
VI har alle sammen prøvet af føle panik, når vi har tabt vores tegnebog. Vores agenter er her til for at hjælpe med at berolige og vejlede dig til i at annullere og genudstede id-, kredit- og sygesikringskort. Hov, husk også at tjekke mellem sofapuderne – tegnebøger har det med at gemme sig der.

 

 

Gendannelse af ID*
Den kan tage op til 200 timer at gendanne en stjålen identitet. Hvis du har været udsat for identitetstyveri, har vi dedikerede specialister, der hjælper dig med at gendanne din identitet. Vi kan besvare spørgsmål og endda handle på dine vegne med begrænset fuldmagt (Limited Power of Attorney (LPoA)) og hjælpe med at reducere den tid, du personligt skal bruge på din gendannelse.
Op til 1 million $ i tilbagebetaling ved identitetssvindel*


At komme sig over identitetstyveri  kan både være dyrt og tidskrævende. Vores tilbagebetaling uden selvrisiko ved identitetssvindel dækker kvalificerende omkostninger, tab indtægt, børnepasningsudgifter og stjålne beløb, som kunne opstå i forbindelse med identitet og gendannelse.

 

Find a plan that’s right for you.


 

McAfee Identity Theft Protection is designed to accommodate every lifestyle, so you don’t have to pay for more than you need.

 

STANDARD
First Month Price for 1 Subscriber

*Price shown is for first month.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.


   
 • Cyber Monitoring 

 

 • Social Media Monitoring 
 
 • Experian® Credit Monitoring

 

 • Smart Metrics 

 

 • SSN Trace 

 

 • Free 24/7 Agent Support 

 

 • Full-service ID Restoration  

   

 • $1M ID Fraud Reimbursement and $10K Stolen Funds Coverage**

 

 • Lost Wallet 

 

 • Change of Address Report   
Social Media Monitoring 
PLUS
First Month Price for 1 Subscriber

*Price shown is for first month.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.


Includes Standard & ...
 • $1M ID Fraud Reimbursement and $10K Stolen Funds Coverage**

 

 • Experian® Credit Score 

 

 • Experian® Annual Credit Report 

 

 • Court and Criminal Records Monitoring 

 

 • Non-credit Loan Monitoring*

 

 


 

 

 

PREMIUM
First Month Price for 1 Subscriber

*Price shown is for first month.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.


Includes Plus & ...
 • $1M ID Fraud Reimbursement and $10k Stolen Funds Coverage**
 
 • 3 Bureau Credit Monitoring

 

 • Monthly Experian®Credit Score 

 

 • 3 Bureau Annual Credit Reports 

 

 • Bank Account Takeover Monitoring*

 

 • Credit Card Application Monitoring*

 

 • Sex Offender Monitoring
**Fraud Reimbursement and Stolen Funds Coverage is not available in New York State
Or choose an annual plan and save more
STANDARD
For 1 Subscriber For 1 Year

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

PLUS
For 1 Subscriber For 1 Year

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

PREMIUM
For 1 Subscriber For 1 Year

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.