McAfee Identity Theft Protection
Identiteettivarkauksien luonteen ymmärtäminen on tärkeää mahdollisten identiteettivarkaiden torjumiseksi.  Tutustu identiteettivarkaiden toimintatapoihin ja McAfeen ominaisuuksiin, jotka auttavat suojaamaan, havaitsemaan ja korjaamaan.
SUOJAA
Olet enemmän kuin luottopisteet
 
 

Seuraamme kaikentyyppisiä tunnistettavia henkilötietoja (PII) – ei vain nimeäsi ja syntymäaikaasi – verkossa ja verkon ulkopuolella sijaitsevissa rekistereissä, tietokannoissa ja pimeillä markkinapaikoilla. Jos havaitsemme huijausmahdollisuuden, ilmoitamme asiasta heti sinulle. 

 

 

Identiteettivarkaudet kehittyvät.
 
 


Ennen vanhaan varkailla oli tapana penkoa ihmisten roskia etsien luottokorttinumeroita tai henkilötunnuksia, joita he voisivat käyttää. Nykyisin verkon pimeiden markkinapaikkojen ja pimeän verkon virtuaalihyllyt ovat täynnä varastettuja tunnistettavia henkilötietoja, ja petoksen tekeminen käy yhtä helposti kuin napsauttaisi  “Lisää ostoskoriin”.

 

 

Kuinka tunnistettavat henkilötietoni joutuvat verkkoon? 
 
 
 
Isojen tietomurtojen takia verkon pimeillä markkinapaikoilla riittää myytävää. Yksi ainut tietomurto voi vaarantaa miljoonien ihmisten tunnistettavat henkilötiedot. Tietojen julkinen ylijakaminen sosiaalisessa mediassa tarjoaa toisen tuoreiden tunnistettavien henkilötietojen lähteen pimeille kauppiaille ja huijareille.
Mitä voin tehdä? 
 
 

 

Vaikka tunnistettavat henkilötietosi  päätyisivät tällaisille pimeille markkinapaikoille, se ei onneksi tarkoita vielä, että olet joutunut petoksen uhriksi. Identiteetin jatkuva valvonta pitää silmällä markkinoita antamiesi tunnistettavien henkilötietojen varalta. Jos havaitsemme tietosi markkinoilla, voit ryhtyä toimiin petosten estämiseksi.

 


Työkalut

SOSIAALISEN MEDIAN VALVONTA
 

Valvomme profiiliasi, kuviasi ja postauksiasi Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja Twitterissä väärinkäytösten varalta. Varoitamme sinua verkkomaineeseesi kohdistuvista riskeistä tai henkilötietojen ylijakamisesta. Tarkistamme tekniikkamme avulla sosiaalisen median profiilisi ja varoitamme, jos olet jakamassa tunnistettavia henkilötietoja tai postaamassa loukkaavaa sisältöä, joka voisi vahingoittaa mainettasi.

 

KYBERVALVONTA

 

Muistatko, mitä sanoimme tunnistettavista henkilötiedoista? Kehittämämme tekniikan avulla voimme seurata yli 600 000 pimeää markkinapaikkaa verkossa ja pimeässä verkossa ja etsiä antamiasi tunnistettavia henkilötietoja, jotka saattavat olla vaarassa. Jos löydämme tietojasi, Kybervalvonta lähettää varoituksen, jotta voit nopeasti tarkistaa tilanteen ja ryhtyä tarvittaviin toimiin. Tuemme monenlaisia tunnistettavia henkilötietoja, jotka kattavat lähes koko identiteetin:

 

 • Sähköpostiosoitteet
 • Henkilötunnukset
 • Puhelinnumerot
 • Luotto- tai pankkikortin numerot
 • Pankkitilin numerot
 • Kansainväliset pankkitilinumerot (IBAN)
 • Ajokortin numerot
 • Passin numerot
 • Bonus- tai jäsenkorttien numerot
 • Terveydenhuollon tunnusnumerot
HAVAITSE
Kattava online- ja offline-tunnistus

 
 

Petosta voi olla joskus vaikea huomata. Laitamme resurssimme työhön, jotta voit pitää omasi.

 

ÄLYKKÄÄT MITTARIT

 

 

Jotkin asuinalueet ja kaupungit voivat olla alttiimpia identiteettivarkauksille kuin toiset tai jokin lähellä oleva kauppa saattaa olla huijarien kohteena. Älykkäät mittarit näyttää tietoja omista ja kaupunkisi identiteettivarkaushälytyksistä, jotta pysyt ajan tasalla oman alueesi riskeistä. 

HENKILÖTUNNUKSEN JÄLJITYS

 

 

Henkilötunnuksesi on yksi tärkeimmistä tunnistettavista henkilötiedoistasi. Varastetun henkilötunnuksen avulla varkaat voivat hakea pikalainoja, veronpalautuksia ja paljon muuta. Ilmoitamme sinulle heti, jos havaitsemme, että henkilötunnukseesi on liitetty uusia aliaksia tai osoitteita. Näin voit estää monenlaiset petokset.

 

OSOITTEENMUUTOSRAPORTTI

 

 

Osoitteenmuutoksen tekeminen postissa ei ole vaikeaa. Se on mukavaa, jos olet muuttamassa, mutta myös identiteettivarkaat voivat onnistua muuttamaan osoitteesi, saada postisi ja avata ennakkoon hyväksytyt luottokorttitarjoukset, jotka panisit tavallisesti suoraan roskiin. Ilmoitamme sinulle, jos postisi on uudelleenohjattu, jotta voit estää postisi luvattoman uudelleenohjauksen.

LUOTTOTIETOJEN VALVONTA

 

 

Olisi karmeaa, jos joku ottaisi lainoja sinun nimissäsi. Luottotietojen valvonta varoittaa, kun joku on tarkistanut luottokelpoisuutesi. Kyseessä voi olla vaikkapa uusi matkapuhelinsopimus, luottokortti tai jopa asuntolainan ennakkohyväksyntä. 

LUOTTOPISTEET1

 

 

Luottopisteet kertovat luottokelpoisuutesi eli saatko lainaa. Se määrää, millaisen koron saat autolainalle tai saatko pienikorkoisen asuntolainan. Luottopisteiden säännöllisestä tarkistamisesta voi olla hyötyä, varsinkin jos harkitset jotain isoa ostosta

VUOTUINEN LUOTTOTIETORAPORTTI1

 

 

Luottotietoraporttisi yksityiskohdat voivat vaihdella luottotietoyhtiöiden välillä. Plus- ja Premium-jäsenet näkevät, mitkä tekijät vaikuttavat heidän pisteisiinsä, ja heidän käytettävissään on yhden tai kolmen luottotietoyhtiön luottotietoraportit – ilmaisten raporttien lisäksi.

 

RIKOSREKISTERIN SEURANTA1

 

 

Et varmastikaan halua, että rikosrekisteriotteessasi on merkintöjä, kun haet uutta työpaikkaa. Seuraamme oikeudenkäyntiasiakirjoja ja lainvalvontajärjestelmiä ja ilmoitamme sinulle heti, jos havaitsemme ilmoituksen rikoksesta, jonka tekijä on käyttänyt identiteettiäsi. 

VAKUUDETTOMIEN LAINOJEN SEURANTA1

  

Pikalainoihin ei tavallisesti vaadita luottokelpoisuuden tarkistusta, jolloin ne eivät myöskään näy luottotietojen valvonnassa. Siksi ne ovat erityisen houkuttelevia varkaiden kannalta. Varoitamme sinua, jos pikalaina on myönnetty henkilötiedoillasi.

 

PANKKITILIN KAAPPAUKSEN VALVONTA2

 

 

Pankkitilitietosi on luonnollisestikin suojattava. Ilmoitamme sinulle, jos pankkitilillesi tehdään epäilyttäviä muutoksia. Ne saattavat olla merkki siitä, että huijari yrittää saada tilin haltuunsa tai estää sinulta tilin käytön. 

LUOTTOKORTTIHAKEMUSTEN VALVONTA2

 

 

Pidä huolta, että kukaan ei hae luottokorttia käyttämällä henkilöllisyyttäsi! Ilmoitamme sinulle, jos henkilötietojasi on käytetty luottokorttihakemuksessa, jotta voit vahvistaa, onko hakemus aito vai onko kyse huijarista.

 

SEKSUAALIRIKOLLISTEN VALVONTA2

 

 

 

On tärkeää turvata perheesi, mutta myös maineesi suojaaminen on tärkeää. Ilmoitamme sinulle, jos alueellesi rekisteröityy seksuaalirikollisia ja jos tunnistettavat henkilötietosi on yhdistetty lähialueella rekisteröityihin seksuaalirikoksiin

LASTEN SUOJAUS (LISÄOSA)

 


 

Haluat todennäköisesti opettaa lapsillesi luoton saamisen arvon ja kuinka käyttää sitä vastuullisesti vuosia ennen kuin he saavat ensimmäisen luottokorttinsa tai opintolainansa. Lasten suojaus auttaa varmistamaan, että lastesi luottoluokitus säilyy tahrattomana, kunnes on heidän aikansa hakea luottoa. Kybervalvonta ja henkilötunnuksen jäljitys toimivat yhdessä ja varoittavat, jos ne havaitsevat luottohakemuksia lastesi nimellä.

 

1. Saatavana Plus- ja Premium-tasoilla                    2. Saatavana Premium-tasolla
KORJAA
24/7/365 Concierge-palvelu ja asiakastuki

 
 

Olemme aina valmiina auttamaan, jos kohtaat ongelmia tai tarvitset apua tärkeässä taloudellisessa päätöksessä. Ota yhteyttä aina tarvittaessa. Autamme mielellämme.
 

Kadonnut lompakko
Kaikki tietävät paniikin tunteen, kun huomaa lompakon kadonneen. Tukihenkilömme palvelevat monin tavoin ja auttavat henkilö-, luotto- ja terveysvakuutuskorttien peruuttamisessa ja palauttamisessa. Muista tarkistaa myös sohvatyynyjen välistä – lompakoilla on tapana kadota sinne.

 

 

Identiteetin palautus*
Varastetun identiteetin palauttamiseen voi mennä jopa 200 tuntia. Jos olet joutunut identiteettivarkauden kohteeksi, henkilökohtaiset tukihenkilömme auttavat palauttamaan identiteettisi. Voimme vastata kysymyksiisi ja jopa toimia puolestasi rajoitetulla valtakirjalla ja auttaa näin pienentämään identiteetin palauttamiseen sinulta itseltäsi kuluvaa aikaa.
Identiteettipetosten korvaus jopa 1 miljoonaan dollariin asti*


Identiteettivarkaudesta toipuminen  voi olla kallista ja aikaavievää. Identiteettipetosten korvauksemme kattaa ehdot täyttävät kustannukset, esimerkiksi oikeuskulut, menetetyn palkan, lastenhoitokulut ja varastetut varat, joita voi aiheutua identiteetin varastamisesta ja palauttamisesta.

 

Find a plan that’s right for you.


 

McAfee Identity Theft Protection is designed to accommodate every lifestyle, so you don’t have to pay for more than you need.

 

STANDARD
First Month Price for 1 Subscriber

*Price shown is for first month.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.


   
 • Cyber Monitoring 

 

 • Social Media Monitoring 
 
 • Experian® Credit Monitoring

 

 • Smart Metrics 

 

 • SSN Trace 

 

 • Free 24/7 Agent Support 

 

 • Full-service ID Restoration  

   

 • $1M ID Fraud Reimbursement and $10K Stolen Funds Coverage**

 

 • Lost Wallet 

 

 • Change of Address Report   
Social Media Monitoring 
PLUS
First Month Price for 1 Subscriber

*Price shown is for first month.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.


Includes Standard & ...
 • $1M ID Fraud Reimbursement and $10K Stolen Funds Coverage**

 

 • Experian® Credit Score 

 

 • Experian® Annual Credit Report 

 

 • Court and Criminal Records Monitoring 

 

 • Non-credit Loan Monitoring*

 

 


 

 

 

PREMIUM
First Month Price for 1 Subscriber

*Price shown is for first month.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.


Includes Plus & ...
 • $1M ID Fraud Reimbursement and $10k Stolen Funds Coverage**
 
 • 3 Bureau Credit Monitoring

 

 • Monthly Experian®Credit Score 

 

 • 3 Bureau Annual Credit Reports 

 

 • Bank Account Takeover Monitoring*

 

 • Credit Card Application Monitoring*

 

 • Sex Offender Monitoring
**Fraud Reimbursement and Stolen Funds Coverage is not available in New York State
Or choose an annual plan and save more
STANDARD
For 1 Subscriber For 1 Year

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

PLUS
For 1 Subscriber For 1 Year

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

PREMIUM
For 1 Subscriber For 1 Year

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.