McAfee Identity Theft Protection
Een goed begrip van identiteitsdiefstal is van essentieel belang om potentiële identiteitsdieven steeds een stap vóór te blijven.  Bekijk hoe identiteitsdiefstal werkt en hoe u de functies van McAfee gebruikt om te helpen beschermen tegen, en detecteren en verherlpen van identiteitsdiefstal.
BESCHERMEN
U bent meer dan alleen uw kredietscore
 
 

Wij controleren online en offline registers, databases en zwarte markten op internet op allerlei soorten persoonsgegevens - niet alleen uw naam en geboortedatum. Als wij risico op fraude vermoeden, bent u de eerste die gewaarschuwd wordt. 

 

 

Identiteitsdiefstal staat niet stil.
 
 


Potentiële dieven hadden het meestal op uw prullenbak gemunt om creditcardnummers en burgerservicenummers te stelen (en gebruiken). Tegenwoordig zijn gestolen persoonsgegevens overal op illegale markten op internet en het dark web te koop. Fraude plegen is nu net zo eenvoudig geworden als het klikken op  “aan winkelwagen toevoegen”.

 

 

Hoe komen mijn persoonsgegevens online? 
 
 
 
Massale schendingen bieden de inventaris die deze illegale online markten bevoorraden waardoor de persoonsgegevens van miljoenen mensen bij één schending risico lopen. Teveel openbaar delen op sociale media is een andere manier waarop nieuwe persoonsgegevens in handen komen van deze “handelaars” en potentiële fraudeurs.
En wat kan ik ertegen doen? 
 
 

 

Het goede nieuws is dat zelfs als uw persoonsgegevens via een van deze online markten risico lopen, dat nog niet betekent dat u slachtoffer bent geworden van fraude. De functie 24/7 identiteitscontrole houdt deze markten in de gaten wat betreft de persoonsgegevens die u beschikbaar stelt. Ingeval er overeenkomsten gevonden worden, kunt u actie ondernemen om fraude te voorkomen.

 


Hulpprogramma’s

TOEZICHT OP SOCIALE MEDIA
 

We letten op misbruik van uw profiel, foto’s en berichten op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter, en waarschuwen u ingeval uw online reputatie risico loopt of als u onverhoopt teveel persoonlijke gegevens deelt. Onze technologie scant uw socialemediaprofielen en waarschuwt u als uw persoonsgegevens worden gedeeld, of als u beledigende berichten plaatst die uw reputatie kunnen schenden.

 

CYBERTOEZICHT

 

Herinnert u zich die paragraaf over persoonsgegevens nog? Onze eigen technologie scant meer dan 600.000 zwarte markten op internet en het dark web op de persoonsgegevens die u beschikbaar stelt en mogelijk risico lopen. Als we een overeenkomst detecteren, ontvangt u van Cybertoezicht een waarschuwing zodat u dit snel kunt bekijken en de nodige maatregelen kunt treffen. Een aantal ondersteunde persoonsgegevens dekken bijna alle elementen van uw identiteit:

 

 • -E-mailadressen
 • Burgerservicenummer
 • Telefoonnummers
 • Creditcard- of bankpasnummers
 • Bankrekening- en routeringsnummers
 • Internationale bankrekeningnummers (IBAN)
 • Rijbewijsnummers
 • Paspoortnummer
 • Winkelbonuskaart- of lidmaatschapsnummers
 • Medisch id-nummer
DETECTEREN
Uitgebreide online en offline detectie

 
 

Fraude wordt meestal ongemerkt gepleegd. Wij zetten al onze middelen in om te zorgen dat uw middelen veilig zijn.

 

SLIMME METRIEK

 

 

Sommige wijken en steden zijn kwetsbaarder voor identiteitsdiefstal dan andere. Of het kan gebeure3n dat een feitelijke winkel in uw omgeving slachtoffer van identiteitsdiefstal wordt. Slimmer metriek biedt belangrijke waarschuwingen bij mogelijke identiteitsdiefstal voor u in uw woonplaats zodat u potentiële risico’s in uw omgeving een stap voor kunt blijven. 

VOLGEN VAN BURGERSERVICENUMMER

 

 

Uw burgerservicenummer is een van uw belangrijkste persoonsgegevens. Potentiële dieven kunnen gestolen burgerservicenummers gebruiken om salarisleningen te krijgen, belastingvorderingen te claimen en meer. Wij waarschuwen u bij nieuwe aliassen of adressen die met uw burgerservicenummer verbonden zijn, zodat u allerlei fraude kunt voorkomen.

 

RAPPORT ADRESWIJZIGINGEN

 

 

Het is helemaal niet moeilijk om uw adres te wijzigen met USPS. Heel handig als u moet verhuizen, maar het betekent wel dat ook identiteitsdieven eventueel uw adres kunnen wijzigen, uw e-mails kunnen ontvangen en goedgekeurde creditcardaanbiedingen kunnen openen die u normaal versnippert. Wij informeren u ingeval uw e-mails worden omgeleid zodat u frauduleuze doorzending kunt verhelpen.

TOEZICHT OP KREDIET

 

 

Een potentiële dief die namens u leningen afsluit kan rampzalige gevolgen hebben. De functie Toezicht op krediet waarschuwt u wanneer een krediet “pull” is gedetecteerd. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, van een nieuw mobieletelefoonabonnement tot een nieuwe creditcard of zelfs een hypotheekaanvraag. 

KREDIETSCORE1

 

 

Uw kredietscore is uw toegang tot leningen - het kan het percentage op een autolening bepalen of doorslag geven tot een lage rente op een hypotheek. Door uw kredietscore regelmatig te bekijken, bent u altijd op de hoogte. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent een grote aankoop te doen

JAARLIJKS KREDIETRAPPORT1

 

 

De specifieke details in uw kredietrapport kunnen per kredietbureau verschillen. Bij een abonnement op Plus of Premium kunt u zien welke factoren op elke score van invloed zijn, met toegang tot jaarlijkse kredietrapporten van1 bureau of 3 bureaus — naast de gratis rapporten die sowieso al beschikbaar zijn.

 

TOEZICHT OP JUSTITIE- EN STRAFREGISTERS1

 

 

Een strafbaar feit op uw permanente register is niet iets waar u door verrast wilt worden als u solliciteert naar die interessante baan. Wij volgen rechtbankdossiers en wethandhavingssystemen en waarschuwen u ingeval een strafbare handeling wordt gerapporteerd die is gekoppeld aan uw identiteit. 

TOEZICHT OP NIET-KREDIETLENINGEN1

  

Omdat voor salarisleningen over het algemeen geen credit pulls nodig zijn en deze meestal buiten een krediettoezicht vallen, zijn deze leningen enorm aantrekkelijk voor potentiële dieven. Wij waarschuwen u ingeval een salarislening is geopend met gebruikmaking van uw identiteit.

 

TOEZICHT OP BANKREKENINGOVERNAME2

 

 

Het is natuurlijk overduidelijk dat uw bankgegevens beschermd moeten zijn. Wij waarschuwen u direct als er verdachte wijzigingen in uw bankrekening worden gemaakt die erop zouden kunnen wijzen dat een fraudeur bezig is uw controle over of toegang tot uw rekening over te nemen. 

TOEZICHT OP CREDITCARDAANVRAGEN2

 

 

Voorkom dat iemand uw identiteit gebruikt om een creditcard aan te vragen! Wij waarschuwen u ingeval uw persoonlijke gegevens voor het aanvragen van een creditcard worden gebruikt, zodat u kunt bevestigen of u dit werkelijk bent of een potentiële fraudeur.

 

TOEZICHT OP ZEDENDELINQUENTEN2

 

 

 

De veiligheid van uw gezin is natuurlijk belangrijk, maar het is ook belangrijk om uw goede naam te beschermen. Wij waarschuwen u als er in uw omgeving nieuwe zedendelinquenten worden geregistreerd en merken dat uw persoonsgegevens op de een of andere manier zijn gekoppeld aan geregistreerde zedendelinquenten bij u in de buurt

KINDERBESCHERMING (TOEVOEGING)

 


 

Het ligt voor de hand dat u uw kinderen leert hoe zij op verantwoorde wijze met geld moeten omgaan voordat zij hun eerste creditcard of studentenlening krijgen. De functie Kinderbescherming helpt u daarbij, door te zorgen dat zij een beschermde krediethistorie kunnen opbouwen door gebruik te maken van een combinatie van Cybertoezicht en Volgen van burgerservicenummer en direct te waarschuwen als overeenkomsten gedetecteerd worden.

 

1. Beschikbaar bij niveau Plus en Premium                    2. Beschikbaar bij niveau Premium
VERHELPEN
24/7/365 identiteitsbescherming en klantondersteuning

 
 

We zijn er om u te helpen als er iets misloopt of als u hulp nodig heeft bij een belangrijke financiële beslissing. Zet ons bij uw snelkiesnummers. We houden van een praatje.
 

Zoekgeraakte portemonnee.
We kennen dat paniekgevoel allemaal wel als we merken dat onze portemonnee verdwenen is. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en u gerust te stellen. Zij begeleiden u bij het annuleren en opnieuw aanvragen van uw identitetspapieren, bankpassen en creditcards en medische gegevens. O ja, en vergeet niet toch nog eens goed tussen de kussens van de bank te zoeken — portemonnees hebben de neiging daartussen te glippen.

 

 

Identiteitsherstel*
Het kan wel tot 200 uur in beslag nemen om een gestolen identiteit te herstellen. Als u slachtoffer bent geworden van identiteitsdiefstal, dan beschikken wij over toegewezen specialisten om u te helpen uw identiteit te herstellen. Wij kunnen uw vragen beantwoorden en zelfs met beperkte volmachten in uw naam handelen, zodat u persoonlijk minder tijd hoeft te spenderen aan herstel.
Tot $1 miljoen vergoeding bij identiteitsfraude*


Herstellen van identiteitsdiefstal  kan kostbaar en tijdrovend zijn. Onze nul-aftrekbare vergoeding bij identiteitsfraude dekt alle in aanmerking komende kosten als juridische kosten, verlies aan inkomsten, kosten voor kinderopvang en gestolen geld die u wellicht als onderdeel van identiteitsdiefstal en - herstel kunt oplopen.

 

Find a plan that’s right for you.


 

McAfee Identity Theft Protection is designed to accommodate every lifestyle, so you don’t have to pay for more than you need.

 

STANDARD
First Month Price for 1 Subscriber

*Price shown is for first month.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.


   
 • Cyber Monitoring 

 

 • Social Media Monitoring 
 
 • Experian® Credit Monitoring

 

 • Smart Metrics 

 

 • SSN Trace 

 

 • Free 24/7 Agent Support 

 

 • Full-service ID Restoration  

   

 • $1M ID Fraud Reimbursement and $10K Stolen Funds Coverage**

 

 • Lost Wallet 

 

 • Change of Address Report   
Social Media Monitoring 
PLUS
First Month Price for 1 Subscriber

*Price shown is for first month.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.


Includes Standard & ...
 • $1M ID Fraud Reimbursement and $10K Stolen Funds Coverage**

 

 • Experian® Credit Score 

 

 • Experian® Annual Credit Report 

 

 • Court and Criminal Records Monitoring 

 

 • Non-credit Loan Monitoring*

 

 


 

 

 

PREMIUM
First Month Price for 1 Subscriber

*Price shown is for first month.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.


Includes Plus & ...
 • $1M ID Fraud Reimbursement and $10k Stolen Funds Coverage**
 
 • 3 Bureau Credit Monitoring

 

 • Monthly Experian®Credit Score 

 

 • 3 Bureau Annual Credit Reports 

 

 • Bank Account Takeover Monitoring*

 

 • Credit Card Application Monitoring*

 

 • Sex Offender Monitoring
**Fraud Reimbursement and Stolen Funds Coverage is not available in New York State
Or choose an annual plan and save more
STANDARD
For 1 Subscriber For 1 Year

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

PLUS
For 1 Subscriber For 1 Year

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

PREMIUM
For 1 Subscriber For 1 Year

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.

*Price shown is for first year.

See offer details below.