We verwachten een hoger aantal telefoontjes dan normaal, en vragen u daarom onze online portalen voor Klantondersteuning en zakelijke ondersteuning te bezoeken.

Bescherm wat belangrijk is

Bescherm wat belangrijk is

McAfee Total Protection

Privacy-, identiteits- en antivirusbescherming

Meer informatie

Pc, macOS, iOS, Android

McAfee MVISION

Cloudintegratie van bedreigingsverdediging en -beheer

Meer informatie

On-premises, hybride en multicloud-omgevingen

Bescherm wat belangrijk is

Resources voor cyberbeveiliging

Threat Intelligence Network

Over de afgelopen 30 jaar heeft McAfee uw apparaten tegen virussen, malware, bestandsloze aanvallen en andere bedreigingen beschermt, thuis en onderweg, en daarmee een waardevol en uitgestrekt Global Threat Intelligence Network opgebouwd. Dankzij deze basis kunnen wij doorlopend gegevens over bedreigingen analyseren en verzamelen van meer dan 500 miljoen endpoints wereldwijd.

Meer informatie

Beveiligingsbewustzijn

We gebruiken beveiligingsanalyses, cloudbeveiliging, SIEM en machinaal leren voor gelijktijdige bescherming, detectie en correctie van toestel naar cloud. Onze producten Endpoint Protection, CASB (Cloud Access Security Broker) en McAfee ePolicy Orchestrator zijn samengebracht om de gehele levenscyclus van bedreigingverdediging te arrangeren.

Meer informatie

Beveiligings- en antivirussoftware voor thuis

Gemoedsrust op maat

Uw digitale leven is het beschermen waard. Maak uw keuze uit onze antivirus-, privacy- en identiteitsproducten en stel uw eigen beschermingsportfolio samen.

Meer informatie

Eén plek voor al uw beschermingsbehoeften

McAfee Total Protection biedt een handig abonnement met een scala aan antivirus- en privacyfuncties om de pc's, Mac-computers en mobiele toestellen van u en uw gezin te beschermen.

Meer informatie

Geïntegreerd in de Cloud en gebaseerd op inzichten

Cloudbeveiliging

Start uw bedrijfsacceleratie met totale zichtbaarheid en controle in hybride cloudomgevingen. Onze oplossingen voor cloudbeveiliging bieden gegevens- en workloadbescherming over het gehele cloudspectrum SaaS, PaaS en IaaS via API's en omgekeerde proxy's.

Meer informatie

Endpoint Security

Verdedig uw gehele digitale terrein terwijl u een samenhangend inzicht van positie en risico verkrijgt. Met onze oplossingen voor Endpoint Security kunt u bestandsloze, zero-day-, ransomware- en hinderlijke aanvallen met een geavanceerde versterkte verdediging en uniforme beheerervaring bestrijden.

Meer informatie

Over ons

Meer informatie

Als toonaangevend cyberbeveiligingsbedrijf levert McAfee geavanceerde beveiligingsoplossingen aan consumenten, kleine en grote bedrijven, ondernemingen en overheidsinstanties. Beveiligingstechnologieën van McAfee maken gebruik van een uniek, voorspellend vermogen dat wordt aangestuurd door McAfee Global Threat Intelligence. Hierdoor kunnen thuisgebruikers en bedrijven de volgende golf bestandsloze aanvallen, virussen, malware en andere online bedreigingen een stap voor blijven.