Loading...

McAfee® Total Protection

Alles-in-één beveiliging om uw privacy en identiteit te beschermen, zodat u kunt genieten van het leven online. Inclusief bekroonde antivirus, veilig surfen, identiteitstoezicht en Secure VPN.

McAfee® Total Protection

Alles-in-één beveiliging om uw privacy en identiteit te beschermen, zodat u kunt genieten van het leven online. Inclusief 2 jaar bekroonde antivirus, veilig surfen, identiteitstoezicht en Secure VPN.

{{digitalData.offers[digitalData.offersGroup.dropdownSelected].pricePerYear}}

per jaar

€ 65,95 KORTING*

{{digitalData.offers[digitalData.offersGroup.dropdownSelected].pricePerYear}}

per jaar

€ 84,95 KORTING*

{{digitalData.offers[digitalData.offersGroup.dropdownSelected].pricePerYear}}

per jaar

€ 84,95 KORTING*

Betaal vandaag {{finalPriceAfterCashback(digitalData.offersGroup.dropdownSelected)}} voor abonnement van 2 jaar

{{finalPriceAfterCashback(digitalData.offersGroup.dropdownSelected)}}*

{{retailPrice(digitalData.offersGroup.dropdownSelected)}}

({{discountedAmountAfterCashback(digitalData.offersGroup.dropdownSelected)}} KORTING)

Introductieprijs voor nieuwe klanten

Dat is {{digitalData.offers[digitalData.offersGroup.dropdownSelected].pricePerMonth}}* per maand voor het eerste jaar

*De getoonde prijs is voor de eerste periode, vandaag betaalt u {{finalPrice(digitalData.offersGroup.dropdownSelected)}}, daarna wordt het abonnement automatisch verlengd voor {{aRPrice(digitalData.offersGroup.dropdownSelected)}} per jaar (huidige prijs). Zie de aanbiedingsvoorwaarden hieronder.

Windows® | macOS® | Android™ | iOS®

Hoe beschermt McAfee u?

Advanced monitoring
Geavanceerde toezicht

Snellere en bredere bescherming van uw identiteit

Gebruiksvriendelijk
Geautomatiseerde privacy

VPN die automatisch wordt ingeschakeld op onveilige netwerken

Leiders
Aangepaste begeleiding

Beveiligingsscore met tips voor meer veiligheid

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudige configuratie voor bescherming op al uw apparaten 

Wij beschermen u

Begeleide, gepersonaliseerde online bescherming die veilig zijn eenvoudig maakt, waar u ook bent.

Al het vertrouwen dat u nodig hebt

U doet wat u doet en wij beschermen de rest met onze aankoop- en beschermingsgaranties. En als u vragen hebt, staan onze beveiligingsexperts klaar om u te helpen.

Onze virusbeschermings belofte

We beloven virussen van uw apparaten te verwijderen of u krijgt uw geld terug, 100% gegarandeerd.**

Geldteruggarantie van 30 dagen

Als u niet helemaal tevreden bent, betalen we u gewoon uw geld terug.

Beveiligingsexperts en online ondersteuning

Krijg hulp en gemoedsrust dankzij ons toegewijde beveiligingsteam en onze knowledgebase voor ondersteuning.

AEM_NULL

Veelgestelde vragen

Deze antwoorden kunnen helpen.

In de kern biedt McAfee Total Protection onze bekroonde antivirusbescherming om te beschermen tegen virussen, online bedreigingen en ransomware met zowel cloudgebaseerde online bescherming als offline bescherming. McAfee Total Protection biedt niet alleen bescherming voor uw Windows-pc's, maar ook voor andere apparaten, waardoor uw gemoedsrust wordt uitgebreid naar uw Macs en mobiele iOS/Android-apparaten. Zo kunt u thuis en onderweg genieten van beveiliging op al uw compatibele apparaten.

Beschikbaar wanneer u zich hebt aangemeld voor automatische verlenging**, onze veilige VPN die gebruikmaakt van AES 256-bits versleuteling van bankkwaliteit om uw internetgegevens en online gewoonten thuis en onderweg te beschermen.

McAfee® WebAdvisor ontwijkt u aanvallen voordat ze zich voordoen dankzij duidelijke waarschuwingen voor riskante websites, links en bestanden. Zo kunt u met een gerust hart surfen, winkelen en online bankieren.

Met de functies van pc-optimalisatie kunt u zorgen dat uw pc sneller werkt, terwijl de beveiliging nog steeds optimaal is. Web Boost helpt zowel uw batterij als bandbreedte te besparen door de afleidende video's die automatisch worden afgespeeld, automatisch te pauzeren. En met App Boost, krijgen apps waar u actief aan werkt automatisch een resourceboost, zodat u uw werk sneller kunt doen.

McAfee® Safe Family is inbegrepen bij McAfee Total Protection voor 10 apparaten en biedt robuuste functies voor ouderlijk toezicht voor de Windows-pc's en Android-/iOS-apparaten van uw kinderen. Safe Family zit boordevol nuttige functies en geeft u een extra paar handen om het digitale leven van uw kinderen in de hand te houden, van hulp bij het aanleren van goede gewoonten tot het beheren van hun appgebruik en internettijd. U kunt zelfs hun locatie volgen wanneer ze wat tijd buiten doorbrengen.

Omdat uw digitale leven zich veelal op uw computer afspeelt, kunt u McAfee® QuickClean™ en Shredder™ gebruiken voor het waarborgen van uw privacy. Gebruik McAfee QuickClean voor het verwijderen van tijdelijke bestanden en cookies voor meer schijfruimte en geringe blootstelling aan risico's. En als u dergelijke bestanden definitief wilt verwijderen, kan McAfee Shredder dat doen zodat criminelen geen mogelijkheid hebben informatie terug te vinden en bij elkaar te voegen.

Onze wachtwoorden zijn de sleutels tot ons digitale kasteel. U hoeft moeilijke wachtwoorden niet meer te raden en te onthouden met ons wachtwoordbeheer, waarmee u ze kunt bewaren, automatisch kunt invullen en zelfs kunt aanmaken. Voor nog meer gemak hebt u met één account toegang tot uw gedeelde wachtwoorden op uw pc en mobiele apparaten. 

Veel kwetsbaarheden op uw pc zijn te wijten aan verouderde apps. Met Vulnerability Scanner kunt u Windows en uw apps vanaf één plek bijwerken, waarbij Windows- en app-updates worden gestroomlijnd met één enkele tool die essentiële updates scant en installeert.

Identity Monitoring Service houdt toezicht op uw identiteit en is inclusief dark web monitoring voor uw e-mail. Krijg uitgebreid toezicht als u automatische verlenging inschakelt.

De virusbeschermingsbelofte van McAfee met onze 100%-garantie: virussen verwijderd of uw geld terug, verkrijgbaar met automatische verlenging.* Meer informatie vindt u hier.

Als u vragen hebt, staat onze gratis klantenservice voor u klaar en u kunt ons bereiken via de telefoon, via chat of online.

Wanneer u McAfee Total Protection na de installatie voor het eerst opent, ziet u een welkomstrondleiding om u te helpen scans uit te voeren en functies te ontdekken.

Als McAfee Total Protection eenmaal is geïnstalleerd, kunt u scannen op virussen en ze in quarantaine plaatsen of verwijderen.

McAfee Total Protection is verkrijgbaar in drie pakketten: het individuele pakket (één apparaat); het pakket voor meerdere apparaten (max. vijf apparaten), het gezinspakket (max. tien apparaten) en het Ultimate-pakket. McAfee-software is compatibel met Windows, Max OS, iOS en Android.

Als u zich hebt geregistreerd voor automatische verlenging, worden de kosten 30 dagen voordat uw abonnement verloopt automatisch van de opgegeven creditcard afgeschreven. Uw abonnement wordt dan voor een jaar verlengd. Als automatische verlenging is uitgeschakeld, ontvangt u 30 dagen voordat het afloopt een bericht waarin we u informeren dat uw abonnement bijna afloopt. U kunt er dan voor kiezen om uw licentie nog een jaar te verlengen of een upgrade te kopen.

McAfee Total Protection is compatibel met laptops, desktop-pc's, tablets en mobiele apparaten. Meer informatie over compatibele besturingssystemen vindt u op onze pagina Systeemvereisten.

Als uw abonnement op McAfee Total Protection verloopt, worden uw software en beveiliging gedeactiveerd. Zodra uw abonnement op de antivirussoftware de vervaldatum heeft bereikt, moet u beslissen of u opnieuw een abonnement neemt, een andere oplossing koopt of een gratis oplossing installeert. Anders wordt uw computer kwetsbaar voor talrijke virusbedreigingen.

Uw score is gebaseerd op een aantal zaken, waaronder het instellen van uw McAfee-bescherming, het versterken van uw beveiliging met onze veiligheidsaanbevelingen en ervoor zorgen dat uw persoonlijke info veilig wordt bewaakt met Identiteitsbescherming. Als uw informatie bijvoorbeeld wordt blootgesteld in een datalek, kan uw score dalen. Maar u kunt uw score weer verbeteren door onze eenvoudig te volgen herstelstappen te volgen. Een perfecte score betekent niet dat u volkomen veilig bent, maar wel dat u uitstekend werk levert bij het voorkomen en beheren van risico's.